MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
Košarica 0

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

www.spektrecroatia.com dostavlja proizvode i usluge na području Republike Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi na cijelom području dostave.

 

Više o našoj usluzi dostave proizvoda možete dobiti na broju telefona 099/282-3997 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema mobilnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi spektrecroatia@gmail.com

 

Uvjeti dostave

 

Troškovi dostave iznose 35 kuna za području RH, a za područja Bosne i Hercegovine i Srbije 75 kuna.

Rok isporuke proizvoda na području cijele Hrvatske je 5 do 10 radna dana. Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke je 5-12  radnih dana.

Rok isporuke proizvoda na području cijele Bosne i Hercegovice i Srbije je 5 do 12 radnih dana.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, pošiljatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Molimo vas da prilikom narudžbe unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Narudžbe Kupaca napravljene putem web shopa www.spektrecroatia.com dostavljaju se Hrvatskom poštom na području cijele Republike Hrvatske.
Dostava se obavlja od 8 do 16h radnim danom. Radni dani su od ponedjeljka do petka, izuzevši praznike i neradne dane.


Uvjeti preuzimanja dostave
Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.