MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
Košarica 0

NAJČEŠĆA PITANJA

KOLIKO TREBA PLATITI DOSTAVU PAKETA?

Dostava paketa za područje cijele Republike Hrvatske iznosi 35 kn.

U KOJEM VREMENSKOM PERIODU SE PAKETI DOSTAVLJAJU?

Za kontinentalno područje Republike Hrvatske dostava će se izvršiti u roku 5-10 radnih dana. Za područje otoka Republike Hrvatske će se izvršiti u roku 5-12 radnih dana.

ŠTO AKO MI PAKET NE ODGOVARA I ŽELIM GA VRATITI ?

Ukoliko naručeni proizvod online kupcu ne odgovara isti taj kupac je dužan u roku 48 h (sati) obavijestiti  nas telefonski ili putem mail-a. Ukoliko TOTAL IN  utvrdi da na naručenom proizvodu nema oštećenja, TOTAL IN  će zamjeniti proizvod i poslati ga u roku 15 (petnaest) radnih dana. Troškove vraćanja paketa i primitka novog korisnik je dužan snositi.

DA LI POSTOJI JAMSTVO NA NAOČALE ILI DIOPTRIJSKE OKVIRE?

Jamstvo na sunčane naočale ili dioptrijske okvire traje 2 (dvije) godine. Jamstvo samo vrijedi ukoliko kupac ima sačuvan jamstveni list i račun. Uvjeti jamstva se mogu pogledati na jamstvenom listu kojeg je kupac dobio na adresu.

UKOLIKO NAĐEM NEKI MODEL NA SLUŽBENOJ STRANICI SPEKTRE, DA LI POSTOJI MOGUĆNOST DA ĆE U NEKOM PERIODU BITI I U VAŠEM ASORTIMANU?

Ukoliko kupac na službenoj stranici www.spektresunglasses.com pronađe neki model kojeg mi trenutno nemamo u asortimanu, kupac nas može obavijestiti telefonski ili putem mail-a. U tom trenutku TOTAL IN će naručiti proizvod, te će isti biti dostupan u roku 15 (petnaest) radnih dana.

AKO SE NARUČI VIŠE SUNČANIH NAOČALA ILI DIOPTRIJSKIH OKVIRA DA LI SE MOŽE DOBITI NEKI POPUST NA KOLIČINU?

Ako kupac naruči proizvode u vrijednosti 3000 kn ili više ima pravo na 10% popusta na ukupni iznos. Popust od 10% se odnosi samo na proizvode kojima već prethodno nije snižena cijena.

ŠTO NAPRAVITI UKOLIKO PAKET PRILIKOM DOSTAVE DOĐE OŠTEĆEN?

Potrebno je u roku 48 h (sati) prijaviti oštećenje telefonski ili putem mail-a kako bi TOTAL IN mogao zamijeniti paket ili napraviti povrat novca sukladno dogovoru sa kupcem.

 

 

ZA DODATNA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM E-MAILA info@spektrecroatia.com ILI TELEFONSKI NA BROJ 099/282-3997