MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
Košarica 0

O BRENDU

NICCOLO’ POCCHINI

Niccolò Pocchini je rođen u Milanu, Italija.

2009. godine je odlučio osnovati svoj brend naočala. Počeo je sa malim ulaganjem od par stotina Eura. Dizajnirao je i prezentirao svoju prvu kolekciju. Pocchini nije znao da će njegova kolekcija u jako kratkom periodu postati jako popularna u modnoj industriji.

2019

Elegancija i "street style" savršen su spoj ove kolekcije. Ova kolekcija je za ljude koji vole kombinirati eleganciju i dizajn s humorom, kao i originalnost s besprijekornim ukusom i kvalitetom!
Spektrove kreacije su uvijek u skladu sa Zeitgestom. Kolekcija zapravo svaki kadar čini ikonskim i bezvremenskim. Tijekom godina ova marka je doista zapela za oko mnogim stilistima, dizajnerima, kupcima, top modelima, modnim urednicima i blogerima.
Spektre nadgleda cjelokupni proizvodni proces, s posebnom pažnjom na inovacije, dizajn, oblike, detalje, materijale i boje.
Rezultat tog nadgledanja je ekskluzivni proizvod vrhunske kvalitete s originalnim stilom i ponosno izrađen u Italiji.

2020

Naša nova kolekcija želi biti počast bilo kojem obliku visoke interpretacije. Umjetnost, moda, dizajn, Italija je oduvijek bila poznata po rađanju velikih umjetnika i remek-djela; danas želimo dati glas svemu ovome.
Svake naočale pronalaze inspiraciju u svim oblicima ljepote.
Ponosni smo što smo postali dio ove prekrasne priče, te baš ovaj brend doveli u naše krajeve.
Stoga napravite pametan izbor za vaše oči i izrazite stil zajedno s nama!