MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
Košarica 0

PRIGOVORI I REKLAMACIJE

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni nekim našim proizvodom ili uslugom možete uputiti prigovor poduzeću Hoću knjigu d.o.o..
TOTAL IN omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte na adresu TOTAL IN, Sv. Nikole 37, 21430 Maslinica, Šolta, Rebulika Hrvatska, putem telefona 099/282-3997 ili putem maila spektrecroatia@gmail.com.
Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. TOTAL IN će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

 

TOTAL IN odgovara samo za skrivene nedostatke proizvoda te ne odgovara za oštećenja nastala zbog lošeg održavanja odnosno neodržavanja proizvoda, kao i korištenja proizvoda u svrhu za koju nisu namijenjena.

 

Troškove povrata proizvoda snosi Kupac. Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

 

Pozor!
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja

 

Prodavatelj i Kupac će moguće sporove nastojati riješiti sporazumno. U slučaju spora pred sudom nadležan je sud na čijem se području nalazi sjedište Prodavatelja. Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u primjenu je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS - http://ec.europa.eu/odr