MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
MAKE THE RIGHT CHOICE FOR YOUR EYES
Košarica 0

SIGURNOST PLAĆANJA

www.spektrecroatia.com se pridržava svih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.

 

Upućuju se Kupci da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.spektrecroatia.com, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.spektrecroatia.com internetske stranice.

 

TOTAL IN prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Kupca koji pristupa na www.spektrecroatia.com Internet stranicu. Kada se Kupac uključi u određene aktivnosti na www.spektrecroatia.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, TOTAL IN će od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, OIB i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju.

 

Svi osobni podaci obrađeni na Internet stranici www.spektrecroatia.com automatski se brišu šest mjeseci nakon što Kupac prestane biti registrirani kupac Internet stranice www.spektrecroatia.com
Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca i TOTAL IN odvija sigurnim protokolom.

 

Kupac može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka i slanjem e-mail poruke na spektrecroatia@gmail.com. U toj e-mail poruci Kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti.

 

Kao uvjet kupnje proizvoda i usluga na Internet stranici www.spektrecroatia.com, TOTAL IN traži privolu Kupca da dozvoljava aktivaciju procesa u kojem će njegovi osobni podaci (adresa, broj kartice) prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama biti pohranjeni kod CorvusPay – Corvus Pay d.o.o., Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb, Hrvatska, pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Prema PCI DSS regulativi trgovcima je dozvoljeno uzimati, pohranjivati i prosljeđivati osjetljive kartične podatke jedino u slučaju da su nositelji certifikata o sukladnosti sa propisanim standardima. PCI DSS (Payment Card Indutry Dana Security Standards) je skup pravila i smjernica koje definira globalno PCI DSS vijeće, a koje se sastoji od svih relevantnih kartičnih kuća.

 

TOTAL IN ni u jednom trenutku ne raspolaže tim podacima.

 

CorvusPay ne čuva podatke o kartici, broj kartice, niti kontrolni broj (CVV) te isti podatci CorvusPay-u nisu vidljivi.

 

TOTAL IN obavještava kupca vezano uz gornju privolu da CorvusPay – Corvus Pay d.o.o. ne pohranjuje sigurnosni kod (CCV) sa (debitne, kreditne) kartice Kupca. CCV je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj koji Kupac zasebno upisuje prilikom procesa plaćanja karticom. Taj broj će Kupac i dalje sam unositi kao dodatnu sigurnosnu provjeru. TOTAL IN stoga upozorava Kupca da brine o podacima navedenim na kartici kako ti podaci ne bi bili dostupni trećim osobama te kako ne bi bili zloupotrebljeni.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu spektrecroatoa@gmail.com